söndag, november 05, 2006

Halloweenfest!!
Jobbade hela lördagen & hastade hem för att äta och göra mig iordning inför kvällens Hoola Baloo. Jessie kom förbi och vi sminkade oss alla 3 och satte på oss partystassarna.

Finn var blodig kirurg med rostig såg.
Jessie var Pocahontas/Tinkerbell/Snövit from HELL…
Och jag var Barbamamma.

Oj så många gastar det hade infunnit sig hos Anna & Thomas.
Thomas räknade till 170 pers vid ett tillfälle...
Det var Zorro, män i kilt, Pirater i mängder, han från the Crow (som visade sig vara en arbetskamrat till mig som jag inte kände igen alls!), Austin Powers, en illblå vampyr, nunnor, en död brud, Dracula, sjuksköterskor & en läkare, en munk, en Miami Vice kille, vampar (var de utklädda eller inte?), människor med skotthål & diverse knivar instuckna i sig, stålmannen, änglar, zombies, tomtemor, Jason från motorsågsmassakern, Mike Myers mfl...

Anna stod i baren & blandade ursmaskiga drinkar och lassade ut öl & vin. Thomas sprang runt och höll koll på alla. Stackarna… De kan inte ha njutit särskilt mkt av sin fest. De såg till att alla andra hade det bra, men verkade inte få en chans att festa lite själva.

Alla andra verkade iaf ha jättetrevligt & det var ruskigt kul att se att alla hade ansträngt sig så mkt med sina kostymer. På slutet kom det ifs massa folk som inte hade klätt ut sig alls vilket var trist. Förmodligen kompisars kompisar som blev ditringda.

När dansgolvet drog igång drog även brandlarmet igång…
Rökmaskinen utlöste förmodligen sensorerna, så efter ett tag kom det män i uniform till alla tjejers glädje. En tjej trodde (hoppades :)) tom att det ingick i festen och att de skulle strippa :D. De tog en svängom på dansgolvet innan de for vidare till nya utryckningar.

Vi åkte hem ganska tidigt men det kändes som rätt beslut eftersom bejb var ganska berusad när vi kom hem. Han verkade inte så full på festen men han slocknade med tandborsten i munnen på sängen :)

Ikväll har vi ätit supermysig & god middag på Shanti (åt Samosas, Lemon Chicken & Naan bröd *muuums*) med svärmor.

Nu off to bed and watch some Lost!

Inga kommentarer: